Maiken

Hej mit navn er Maiken og jeg er indehaver af House of HAIR, der slog dørene op i sommeren 2023.

Jeg er udlært i 2002 og har derfor en lang erfaring indenfor frisørbranchen bag mig.
Hårtrend og mode er min store passion og jeg elsker at være kreativ, samtidig med at jeg ønsker at bevare det sunde hår. God service er altafgørende for mig og jeg ønsker at være en frisør som du føler dig tryg ved. Derfor giver jeg mig altid god tid til dig som kunde, så du får lige præcis det hår, du drømmer om.
Jeg ser frem til at byde dig velkommen i House of HAIR, hvadenten det er i min stol, eller hos en af de andre søde og dygtige piger.

 

Uma

Min karriere indenfor frisør faget startede i 1999, og 4 år senere i 2003, blev jeg udlært frisør.

Jeg nyder til stadighed at udvikle mig som frisør.

Jeg holder meget af at arbejde med mennesker, og det er vigtigt for mig, at du som kunde opnår det ønskede resultat, og går fra salonen med en god oplevelse, og kvalitetsbevidst håndværk. Du kan altid forvente, at jeg går til en opgave med et smil på læben, og positiv indstilling

 

Sofie

Hej mit navn er Sofie. Jeg blev udlært frisør i 2022. Jeg er vild med frisørfaget og elsker at arbejde kreativt med mine hænder samt tæt med andre mennesker. Jeg elsker at holde mig opdateret på den nyeste hårmode, så jeg altid kan give jer det bedste og smarteste fra vores fag!

Jeg er i dag blevet klippet af Maiken i House of hair for første gang… men absolut ikke sidste.
Jeg har hold mig til samme frisør i mange år, men er super glad for resultatet af Maikens klipning! Det er bestemt ikke sidste gang.
God service, varm velkomst, og så kan hun sit fag ! Jeg en ellers kræsen kunde, men er kommet ud med et hår der sidder lige i skabet.

Martin Oliver

Jeg er blevet klippet i House of Hair af Maiken og er yderst tilfreds! Jeg er blevet klippet præcis som jeg ønskede, men stadig med gode råd og vejledning. Maiken er dygtig, rar at snakke med, klipper til gode priser og er bare god til at skabe en god atmosfære. Jeg følte mig i den grad velkommen og gik rigtig glad hjem! 5/5 stjerner herfra.

Emilie Bang

Flotte striber, rimelige priser. Maiken giver god service og sød er hun, flot stor salon

Randi Kjærgaard