Babylights

Babylights er fine vævninger der blender ind i håret, og giver et smukt resultat. Babylights kan laves i en så stor del af håret, at de giver en naturlig lysning, eller som highlights som bare giver spil til din egen farvenuance.

Balayage

Balayage er en frihåndsteknik, hvor farven bliver påført i sektioner af håret. Ved en Balayage bliver håret lysere på en naturlig måde, idet de lyse highlights starter et stykke fra bunden og der derved kommer en naturlig overgang fra din egen bundfarve til det lysnede hår. Ved balayage kommer der ikke en markant udgroning, som ved andre farvebehandlinger.

Glossing

Glossing giver som navnet indikerer, en utrolig smuk glans til håret og mere eller mindre nuance, alt efter hvad man ønsker. En glossing vil gradvist falme ved hver vask. Gloss kan fjerne gule toner i lyst hår og genopfrisker og giver glans til en eksisterende farve i håret. Når en hårfarve begynder at falme efter noget tid, er hårgloss den perfekte måde at genopfriske den kedelige farve på. Der efterlades ingen udgroning ved en glossbehandling.

Jeg er i dag blevet klippet af Maiken i House of hair for første gang… men absolut ikke sidste.
Jeg har hold mig til samme frisør i mange år, men er super glad for resultatet af Maikens klipning! Det er bestemt ikke sidste gang.
God service, varm velkomst, og så kan hun sit fag ! Jeg en ellers kræsen kunde, men er kommet ud med et hår der sidder lige i skabet.

Martin Oliver

Jeg er blevet klippet i House of Hair af Maiken og er yderst tilfreds! Jeg er blevet klippet præcis som jeg ønskede, men stadig med gode råd og vejledning. Maiken er dygtig, rar at snakke med, klipper til gode priser og er bare god til at skabe en god atmosfære. Jeg følte mig i den grad velkommen og gik rigtig glad hjem! 5/5 stjerner herfra.

Emilie Bang

Flotte striber, rimelige priser. Maiken giver god service og sød er hun, flot stor salon

Randi Kjærgaard